24-uurs zorg Hilversum

Een groot en belangrijk onderdeel van onze particuliere thuiszorg is de 24-uurs zorg waarvoor u ons kunt inschakelen. Bij Zuster Jansen betekent 24 uur ook echt 24 uur, waardoor u de zekerheid heeft dat u dag en nacht op ons kunt rekenen. Als u door omstandigheden veel behoefte heeft aan extra ondersteuning, dan kunt u onze zorg aanvragen. Wij bieden namelijk de beste 24-uurs zorg in Hilversum en omgeving. Op deze manier hoeft niemand van uw familie een zware zorgtaak op zich te nemen en hoeft u zich niet bezwaard te voelen. Onze zorgverleners zijn professioneel en hebben affiniteit met uw situatie. U bent te allen tijde in goede handen.

Vertrouwd en veilig gevoel

Wat houdt 24-uurs zorg in Hilversum precies in? Zoals genoemd kunnen wij er dag en nacht voor u zijn. Dit betekent niet alleen dat wij u zoveel verzorgen en verplegen als nodig is, maar we ondersteunen u ook bij de dagelijkse routine. U kunt blijven wandelen, koken en boodschappen doen, want wij helpen u daarbij. Een bezoek aan de huisarts is geen probleem. Het is voor ons zeer belangrijk dat u een vertrouwd en veilig gevoel heeft. Om die reden streven wij er ook naar dat u gewoon thuis kunt blijven wonen, en dat u niet naar een instelling hoeft te verhuizen. Daarbij werken we met kleine, vaste zorgteams, omdat dat in onze ogen de communicatie en de vertrouwensband ten goede komt.

Zuster Jansen helpt u graag

Prettig aan de zorg van Zuster Jansen is onder andere dat u bij ons niet te maken krijgt met wachtlijsten. Wanneer u bij ons zorg aanvraagt, kunnen we dus op zeer korte termijn al starten. Wilt u meer weten over de 24-uurs zorg in Hilversum of de andere vormen van thuiszorg die we bieden? Bekijk dan het complete overzicht van het zorgaanbod op de website. Heeft u dan nog vragen of wilt u gelijk onze zorg inschakelen, neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

Lees meer bij Zuster Jansen