Particuliere thuiszorg Hilversum

Particuliere thuiszorg in Hilversum houdt in dat u aanspraak kunt maken op de beste zorg in uw omgeving. Bij Zuster Jansen zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt, welke vorm van zorg u ook nodig heeft. Door ouderdom, ziekte of andere omstandigheden kunt u behoefte krijgen aan thuiszorg. Dit kan 24-uurs zorg zijn, maar bijvoorbeeld ook nachtzorg, terminale thuiszorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Deze vormen van zorg bieden wij van Zuster Jansen aan u aan. Onze vakkundige zorgverleners zijn professioneel en betrouwbaar. Bovendien hebben ze veel affiniteit met uw situatie en begrijpen ze daardoor precies wat u nodig heeft.

Zorg in uw vertrouwde omgeving

Bij Zuster Jansen kunt u rekenen op de beste begeleiding en zorg. Wij verzorgen u en verplegen u, maar kunnen bijvoorbeeld ook met u gaan wandelen of u helpen bij het koken. Het is voor ons belangrijk dat u zoveel mogelijk van uw dagelijkse routine behoudt, en daar zetten we ons graag voor in. Met onze zorg hoeft u niet naar een verpleeghuis of zorginstelling te verhuizen. U krijgt de zorg en ondersteuning die u nodig heeft, gewoon in uw vertrouwde omgeving.

Voordelen van Zuster Jansen

De zorg van Zuster Jansen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo komt u bij ons, wanneer u onze zorg aanvraagt, niet op een wachtlijst te staan. Wij kunnen dus op zeer korte termijn al voor u komen zorgen. Daarnaast werken we met kleine, vaste zorgteams van maximaal vijf zorgverleners die bij u komen. U ontvangt steeds dezelfde mensen bij u thuis en dit zorgt voor een optimale vertrouwensband.

Zuster Jansen is niet alleen voor u, maar ook voor uw naaste familieleden een prettige ondersteuning. Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in Hilversum? Op de website vindt u een compleet overzicht van ons zorgaanbod. Direct zorg aanvragen kan ook, via ons telefoonnummer of het contactformulier. We staan graag voor u klaar!

Lees meer bij Zuster Jansen